Om Sommerhus-Mægleren

Ejendomsmægler MDE, Carina Gade er indehaver af ejendomsmæglerfirmaet Sommerhus-Mægleren på Lolland-Falster – Sommerhus-Mægleren vil være en niche indenfor ejendomshandel, der specialiserer sig og kun sælger sommerhuse på Sydhavsøerne.

Sommerhus-Mægleren Carina Gade har gennem de seneste 15 år boet og arbejdet med turisme på Lolland-Falster og har mange års erfaring i ejendomsmæglerbranchen. Carina Gade har tidligere været daglig leder af ejendomsmæglerforretning i Nordsjælland.

Sommerhus-Mægleren tilbyder et personligt engagement i dit sommerhus salg, hvor samme ejendomsmægler følger dit salg fra vurdering – til fremvisninger – til salg – til overdragelse af sommerhuset til ny ejer. Det er din tryghed, at du altid har samme ejendomsmægler til at orientere dig om forløbet af dit salg.

Hos Sommerhus-Mægleren har tryghed under salget topprioritet, og vi lægger vægt på at du hele tiden er opdateret omkring salget. Den tid hvor køberne kiggede på vinduer hos ejendomsmægleren søndag formiddag for at finde sit drømmesommerhus er for længst forbi og der er reelt kun én til at betale for den dyre strøgbutik som ejendomsmægleren har, og det er sælgerne – I dag søger køberne først og fremmest sommerhuset på Internettet. Sommerhus-Mægleren har ingen dyre strøgbutikker og er ikke begrænset til en enkelt by eller område. Det betyder at Sommerhus-Mægleren kan tilbyde et attraktivt salær for sælger.

Sommerhus-Mægleren har mødefaciliteter hos Business Lolland-Falster i både Nakskov og Nykøbing F.

Sommerhus-Mægleren sælger sommerhuse, og KUN sommerhuse, på hele Lolland-Falster.

 

Ansvar og garanti:
“Ejendomsmægler” er en titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se mere på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Virksomheden og de ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, se mere på www.de.dk.

Sommerhus-Mægleren har tegnet ansvars- og garantiforsikring hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr. 70 11 2 00. Hjemmeside: www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer i Europa.

Samarbejdsaftaler, rabatter og provision:
INGEN

Ønsker du nærmere oplysning om samarbejdsaftaler, rabatter og provision er du velkommen til at kontakte Sommerhus-Mægleren på tlf. 28 43 86 00

Forbruger oplysninger:

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.